Doporučujeme

1945 Forgotten Heroes - bojujte, hrdinové!

Hledají se nebojácní hrdinové, ochotní usednou do bojového letounu a vydat se vstříc obrovské přesile nepřátel. Úkol to pak nebude ani v nejmenším jednoduchý - troufnete si?
50

1945 Forgotten Heroes

Platforma: Freeware
Výrobce: Mad Cow Media

Stáhnout
1945Gamemaker celkově nepatří mezi ty nejmilovanější způsoby k tvoření her a to ne ani tak mezi vývojáři, jako spíše u samotných hráčů, kteří musí následně tyto nevábné polotovary hrát. Nelze popřít, že se na gamemaker scéně dá jednou za čas narazit na nějaký ten zajímavý nápad, při jehož testování lze strávit až několik desítek minut ničím nerušené zábavy. Vesmírná střílečka je pak žánr, který je mezi gamemaker tvlůrci zvlášť oblíben a není se co divit. Všude na internetu jsou k nalezení desítky tutoriálů, které vás tvorbou této jednoduché hry provedou.

A nějak podobně nejspíše vz1945nikla také hra 1945, jíž se nyní podíváme na zoubek. Odehrává se ve vojenské době a vašim úkolem bude zhostit se role neohroženého pilota, kterého nedokáže zastrašit ani početná skupina nepřátelských letounů, valící se přímo proti němu.

Kdybyste se totiž podobné přesily ulekli, nejspíše by se vám nepodařilo dokončit ani úplně první ze dvou výukových misí, které si pro vás autoři připravili. Vašim cílem v nich bude postřílet dostatečné množství letadel, dosáhnout požadovaného skóre a především za celou tuto vynaloženou dobu nepřijít o příliš zdraví a všechny životy, což by znamenalo okamžitý konec. Naštěstí ale máte životů hned několik a zdraví rovněž neubývá zrovna ďábelským tempem, což je jediné dobře – zkušené harcovníky by ale tato značně zlehčující stránka pořádně frustrovat. 1945

Aby toho na vás v prvních misích nebylo mnoho, nebudou ani počty letadel nikterak velké, postupně ale začne přituhovat. Výhodou prvních modravých bojovníků pak také je, že nejsou vybaveni ani jedinou zbraní a nebo ji nejsou schopni použít, jediné možné ohrožení tedy spočívá ve srážce, která zatímco nepřítele zcela roztříští, vás pouze poznamená malým úbytkem zdraví.

Zajímavým zpestřením od jinak monotónního vraždění nic netušících letounů se dostaví po dokončení každé z misí. Ty mají vždy rozdílný cíl, zpravidla se však jedná o dosažení určitého bodového zisku a zároveň nepropuštění ani jediného nezničeného letounu žluté barvy. Za takto pečlivě nastřádané bodíky vás pak čeká příjemná odměna, tedy možnost dokoupit nové životy, lepší zbraně, armor. I přes tuto světlou stránku však od 1945 nečekejte nic než jednoduchou a veskrze klasickou vesmírnou střílečku, pouze v tomto případě z vojenského prostředí.


Hodnocení hry

Naše hodnocení

50 %

Hodnocení čtenářů

57 %

Vaše hodnocení

Doposud hodnotilo 17 čtenářů

Témata: Bojový letoun
  • Vybrali jsme pro Vás