Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Psycho Hazard – vtipná textovka

Jak určitě valná většina lidí uzná za pravdu, dobrých českých vtipných textových her či adventur není nikdy dost. Pokud s tímto souhlasíte, určitě se vám bude líbit jeden z nejnovějších kousků od českého autora.Je libo se propracovat z opilce na pouličního dealera, nebo ještě víš? V této vtipně zpracované hře to není problém...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

:-)

:-*
chichi jů!
0/0
20.8.2007 11:10

;)

jééé
děkuju!
0/0
20.8.2007 11:11

SUPER!!!
0/0
23.3.2002 8:07

<SCRIPT language=JavaScript>
<!-- hide
var timeStr, dateStr;

function hodiny() {
now= new Date();

// time
hours= now.getHours();
minutes= now.getMinutes();
seconds= now.getSeconds();
timeStr= """" + hours;
timeStr+= ((minutes < 10) ? "":0"" : "":"") + minutes;
timeStr+= ((seconds < 10) ? "":0"" : "":"") + seconds;
document.clock.time.value = timeStr;

// date
date= now.getDate();
month= now.getMonth()+1;
year= now.getYear();
dateStr= """" + date;
dateStr+= ""."" + month;
dateStr+= ""."" + (year+0000);
document.clock.date.value = dateStr;

Timer= setTimeout(""hodiny()"",1000);
}
// -->
</SCRIPT>
<META content=""MSHTML 5.00.2314.1000"" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY onload=hodiny()>
<!-- ZDE JE FORMULAR -->
<FORM name=clock>Dnes je : <INPUT name=date size=7> a to přesně : <INPUT name=time size=6>
</FORM><!-- ZDE KONCI FORMULAR -->

<SCRIPT language=JavaScript>
<!-- hide
var timeStr, dateStr;

function hodiny() {
now= new Date();

// time
hours= now.getHours();
minutes= now.getMinutes();
seconds= now.getSeconds();
timeStr= """" + hours;
timeStr+= ((minutes < 10) ? "":0"" : "":"") + minutes;
timeStr+= ((seconds < 10) ? "":0"" : "":"") + seconds;
document.clock.time.value = timeStr;

// date
date= now.getDate();
month= now.getMonth()+1;
year= now.getYear();
dateStr= """" + date;
dateStr+= ""."" + month;
dateStr+= ""."" + (year+0000);
document.clock.date.value = dateStr;

Timer= setTimeout(""hodiny()"",1000);
}
// -->
</SCRIPT>
<META content=""MSHTML 5.00.2314.1000"" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY onload=hodiny()>
<!-- ZDE JE FORMULAR -->
<FORM name=clock>Dnes je : <INPUT name=date size=7> a to přesně : <INPUT name=time size=6>
</FORM><!-- ZDE KONCI FORMULAR -->

smrdíte
0/0
18.1.2002 7:53

Defekt

to je nej nej nej nej nej nej větši pičovina
0/0
5.1.2002 10:38

cardo

re
splácnite sa
0/0
30.12.2001 2:10

pěkná hovadina :o)
0/0
20.11.2001 10:02

Aapgh

Fakt mě to dostalo! : ))
0/0
5.10.2001 10:55

to muže napsat jenom arci pičus

to muže napsat jenom arci pičus
0/0
25.9.2001 10:55

Arci picovina
No to snad ani nejni mozny, takova hovadina, to snad ani na Atari nebylo :((
0/0
24.9.2001 10:03

Jakub Dohnal

Určitě sem už někdy hrál lepší!
0/0
18.9.2001 4:33

Nedělej Cavik

tak nedělejte caviky a přispějte do diskuzzze
tak nedělejte caviky a přispějte do diskuzzze
0/0
16.9.2001 7:39

Dědek

Hrubky
To už je snad šestá stránka, kde píšou slovo ""bizarní"" jako ""bizarDní"" - jak tahle blbost vznikla? Jo a humor je ulítlý s Y na konci.
0/0
9.9.2001 2:53

fz

fh
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0/0
8.9.2001 7:07

Maniacos

Stahnete si toto !
To si rdeji stahnete http://www.banicek.cz/nelson/filez/zivot.exe je to jeste lepší a s obrázky :)
0/0
8.9.2001 3:45

filouzofka

Re: Stahnete si toto !
jjjje to supr
0/0
21.10.2001 5:11

Honza

Fakt nic moc
Ty texty sou docela pěkný, ale jinak je to fakt nechutný, to bych ve VB udělal i já, je to hrozný, kdyby tam aspoň bylo víc možností jak vyhrát hru, ale když jen jedna odpověd je správná, zbývající dvě sou na ende, to je hrozný.....po 20 zapnutí hry sem to naeditoval a kouknul se na správný odpovědi.
0/0
8.9.2001 9:25

df

nic moc
spatna odpoved a koncis... 100% linarni beh hry. Takvouhle hru udela kaydel :-(((
0/0
7.9.2001 6:26

MSVBRUN knihovny

tady máte ty potřebné soubory, na této adrese:
http://download.cnet.com/downloads/0-4003376-101-5531236.html?tag=st.dl.4003376-100-5531236-5531236.dln.4003376-110-5531236
0/0
6.9.2001 9:14

MSVBRUN knihovny

tady máte ty potřebné soubory, na této adrese: http://download.cnet.com/downloads/0-4003376-101-5531
http://download.cnet.com/downloads/0-4003376-101-5531236.html?tag=st.dl.4003376-100-5531236-5531236.dln.4003376-110-5531236
0/0
6.9.2001 9:12

Rzz

Visual Basic
Tak sem tam mrknul,ale jaksi v tom maglajzu nemuzu ten Visual Basic knihovny najit,pomuzete pls?
0/0
6.9.2001 8:48

Tvůrce

Autorova pomoc
Hra vám nebude běhat bez Visual Basic základních knihoven, které si stáhnete z www.download.com
0/0
6.9.2001 7:56

Rzz

Dynamicka knihovna !!!!
Nemato dynamickou knihovnu MSVBVM60.DLL..............
0/0
6.9.2001 7:53

Autor

Re: Dynamicka knihovna !!!!
Hra vám nebude běhat bez Visual Basic základních knihoven, které si stáhnete z www.download.com
0/0
6.9.2001 7:59

Tvůrce

Autorova radost
Díky hoši, díky!
0/0
6.9.2001 7:39





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.